Nieuw Evenwicht 890 Heren Running Schoen Beoordeling ZqaophBd

SKU8734991982
Nieuw Evenwicht 890 Heren Running Schoen Beoordeling ZqaophBd
new Nieuw Evenwicht 890 Heren Running Schoen Beoordeling ZqaophBd Nieuw Evenwicht 890 Heren Running Schoen Beoordeling ZqaophBd
  • Behang op maat
  • Gratis levering
  • Gratis behanglijm
  • Beveiligde betaling
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk in gebruik
  • Gratis levering
  • Gratis behanglijm
Murals
Psychologisch Centrum aan het IJ
Amsterdam

ONTDEK JEZELF, MAAK JE TOEKOMST!

Psychologisch Centrum aan het IJ is een praktijk voor psychologische hulp en coaching. Specialisaties zijn werkstress, loopbaanbegeleiding en behandeling van stressstoornissen, zoals overspannenheid en burnout.

De praktijk is sinds 2003 gevestigd in Amsterdam, aan de oostzijde van het centrum. Welkom!

Drs. Carla Vredeveld

Oostelijke Handelskade 1101

1019 DN Amsterdam

tel: 020-4197456

email: [email protected]

Psychologische hulp

De praktijk biedt psychologische begeleiding bij ingrijpende psychische en sociale veranderingsprocessen, bij stressstoornissen, zoals overspannenheid en burnout en bij traumagerelateerde stoornissen.

De praktijk kan ook hulp bieden bij problemen met relaties, werk, kinderen, bij onduidelijke fysieke klachten of bij het zoeken naar een nieuwe toekomst.

De problemen hebben soms al een lange voorgeschiedenis of ze zijn veroorzaakt door extreem negatieve ervaringen. Ze veroorzaken bijvoorbeeld allerlei angsten, depressies, opgekropte woede, uitputting of een algeheel gevoel van zinloosheid.

Het gaat niet alleen om de verwerking en de hantering van problemen, maar ook om het zoeken naar een nieuwe richting in het leven.

Coaching

Ingrijpende veranderingsprocessen kunnen spanningen en vragen oproepen.

Het helpt om individuele coaching te krijgen in turbulente levensfasen en belangrijke veranderingen.

Psychologisch Centrum biedt op de persoon toegesneden coachingstrajecten. Maatwerk, zodat het optimaal bij jouw situatie past.

Ook coaching van kleinere groepen (relatie, werkteam) behoort tot de mogelijkheden.

Zie verder de webpagina Informatie over de praktijk

Het onderzoekscentrum

Psychologisch Centrum aan het IJ beschikt over een aantal psychologische tests op het gebied van persoonlijkheid, psychische klachten, cognitief functioneren, prestaties en vaardigheid.

Drs. Carla Vredeveld is bevoegd testpsycholoog.

Achtergrond en benaderingswijze

Psychologisch Centrum aan het IJ legt het accent op een cognitieve en analytische benaderingswijze van psychische problemen en vraagstukken.

De ontdekking en analyse van het eigen innerlijk psychisch leven en de ontwikkeling van de eigen creatieve en probleemoplossende vermogens zijn belangrijk hierbij. Dat neemt niet weg dat we in praktijk ook wel andere therapeutische methoden gebruiken.

De keuze van de therapeutische methoden wordt aangepast aan de aard van de problemen en de verschillende fasen in de behandeling. Op de webpagina achtergronden van de praktijk staat meer informatie.

Hulp door een zeer ervaren psycholoog

Drs. Carla Vredeveld is Registerpsycholoog.

Ze is ook opgenomen in het Europees register van psychologen Europsy () met de specialisaties clinical / health psychologist, en work / organisation psychologist.

Verder is ze als psychosociaal therapeut aangesloten bij RBCZ.

Carla Vredeveld is in 1988 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als klinisch psycholoog met een specialisatie in cognitieve / gedragsmatige therapie.

In de loop van de jaren heeft zij zich met name verder ontwikkeld op het terrein van de dynamische psychologie.

Zij heeft opleidingen gevolgd en praktijkervaring opgedaan op het gebied van psychodiagnostiek, client-centered therapie, gedragsmatige / cognitieve therapie, analytische therapie en psychosociale therapie.

Drs. Carla Vredeveld is lid van het deskundigenpanel van NIP, Nederlands Instituut voor Psychologen.

Enkele artikelen van Carla Vredeveld zijn te vinden op deze website en op de site Psycholoog in Amsterdam .

KvK nr. 56687559

Psychologisch Centrum aan het IJ - Oostelijke Handelskade 1101 - 1019 DN Amsterdam Tel: 020-4197456

Webdesign Amerweb

En zo kan een negatief gevolg van een kleine diafragma instelling leiden tot een positief resultaat om een extra dimensie of effect aan je foto toe tevoegen. Bovenstaande negatieve invloeden op je foto blijven uiteraard wel van toepassing.

Delen:www.micheljansenfotografie.com

Like Laden…

Zonnekap: zin of onzin? In "Geen categorie"

Nieuw Evenwicht Mannen Minimus 20v6 YsCFeQvsK
In "Fotografie in woord"

Asics Gel Lyte Iii Mt Grijs Blauwgroen oiXuiS
In "Lensfouten"

schreef:
0
0
Rate This

Waarom een cursus volgen, ik kan ook gewoon hier komen lezen

Adidas Adizero Tijd Boost 7 Beoordeling LbJaz
schreef:
0
0
Rate This

Dank je Sandra voor je Like.Wellicht kunnen we het even over het cursusgeld hebben

Beantwoorden
schreef:
0
0
Rate This

Haha, …..

Trouwens zo’n spiegellens wat ik nu heb gekocht heeft helemaal geen last van dit soort verschijnselen, gelukkig!

Beantwoorden
schreef:
0
0
Rate This

Ik heb mij eigenlijk nog niet zo verdiept in spiegellenzen maar dat ga ik zeker doen. Bedankt voor je reactie, ik ga eens googlen en mijn algemene optica en optica-instrumenten leerstof van vroeger napluizen om een artikel over deze lenzen te schrijven.

Beantwoorden
schreef:
0
0
Rate This

Op het internet vind je heel veel negatiefs over spiegellenzen maar veel daarvan is vast door mensen die niets handmatigs kunnen.

Geef een reactie

Gepubliceerd door micheljansenfotografie

Ik ben Michel Jansen en fotografie is voor mij meer dan alleen foto’s maken. Ooit begonnen met een praktica Super TL analoge spiegelreflexcamera welke jaren later werd vervangen door de Fujica ST901 en Fujica AZ-1. Met deze laatste heb ik vele jaren gefotografeerd. Rond 2004 kocht ik de Konica Minolta Dimage Z3, een digitale systeemcamera, met nieuwe mogelijkheden en een geheel ander denken qua opslag van je foto’s. Met het verstrijken der jaren kwam het spiegelreflexvirus meer en meer naar boven, en eind 2013 begon voor mij een hernieuwd begin in de digitale fotografie met de aankoop van de Nikon D5200 DSLR en het fotobewerkings- programma Adobe Lightroom. Niet alleen het foto’s maken maar ook het foto-bewerken gaf mijn hobby een nieuwe dimensie. Mijn interesse ligt vooral in de architectuur- en macro fotografie, welke vooral toegespitst op het architectuur gedeelte, in mijn woonplaats Rotterdam goed tot uiting komt. Michel Jansen. MichelJansen©Fotografie Bekijk alle berichten van micheljansenfotografie

U heeft geen producten in uw winkelwagen om een bestelling te doen. Klik om terug te gaan naar beschikbare producten.

Delen

LinkedIn Jongens Puma Schoenen Maat 13 Eh5mgR
Reebok Dames Easytone Workout Trainers nqVX0lQaOT

Bezig met samenstellen PDF

Een ogenblikje, uw PDF wordt samengesteld...

Verwijzingen

Bestelwagens Tijdperk 59 Cl Zwart vIJKo0UU

Uitvoer

Voer eerst de berekening uit.

Volledig boek - schermvoorbeeld

Document samenstellen
PDF genereren
PDF personaliseren
Downloaden

Volledig boek - PDF weergave

Document samenstellen
PDF genereren
PDF personaliseren
Downloaden
Download PDF

Samenstellen PDF met referentiedetails

Vergelijk referentiedetails

Reacties

Geen locatie gekozen.

Inlezen, ogenblikje alstublieft...

Probleem

Deze website is tijdelijk niet beschikbaar wegens een onvoorziene storing. Probeer het later opnieuw. Onze excuses voor het ongemak.

Technische melding:

Contactgegevens

Stichting ISSO Postbus 577 3000 AN Rotterdam Bezoekadres Weena 505 3013 AL Rotterdam T: + 31 (0)10 206 59 69 Overige gegevens BTW-nummer: NL002871051B01 KvK-nummer: 41150633
Informatie Puma Felle Roze Glo UaKQUK6
Converse Heren Chuck Taylor TdDlbuAjyB
Vrouwen Nike Free 40 V3 Loopschoenen Zwart hkE9TBxbbx
Privacy Privacystatement Cookieverklaring
Social media Twitter LinkedIn YouTube
software version: 4.6.2.16900 - 28-05-2018

Inlogen op ISSO Licentie

Toestemmingsverklaring verwerken persoonsgegevens

De ISSO-KennisBank slaat een minimale hoeveelheid persoonsgegevens van u op. Het gaat uitsluitend om persoonsgegevens die uw identiteit op de ISSO-KennisBank vaststellen. Hiermee controleren we uw licentie op de ISSO-KennisBank tijdens het aanmelden, kunt u scores op publicatie-onderdelen geven, geeft u reacties op publicatie-onderdelen en kunnen we de eerder door u bekeken inhoud op de ISSO-Kennisbank bijhouden. Bij het plaatsen van een bestelling leggen wij bovendien uw adresgegevens vast ten behoeve van uw levering en/of factuur. Uw persoonsgegevens worden voor geen enkel ander doel gebruikt. Meer weten over de Privacyverklaring van de ISSO-KennisBank? Klik hier .

Tel.: 06 - 25 26 16 39
Veel mensen hebben last van hun rug. Met name de onderrug geeft vaak problemen. De reden hiervan is vaak dezelfde: slecht ontwikkelde rompspieren, b.v. door veel en langdurig inactief te zitten. Dit noemen we het . Door het uitvoeren van onderstaande romp versterkende oefeningen kun je je (lage) rugproblemen helpen voorkómen.

Het belang van een sterke romp

Bij veel mensen zijn één of meer van de rompspieren slecht ontwikkeld. Het gevolg hiervan is dat de gehele lichaamshouding vaak niet optimaal is, waardoor op termijn allerlei klachten kunnen ontstaan. Als de romp als geheel te zwak is kan dit rugklachten veroorzaken waar men ernstige hinder van kan ondervinden.

Uitspraak van Graeme Street

De romp wordt gevormd door de volgende spieren / platen: middenrif, bekkenbodem, rechte en schuine buikspieren, rugspier(en). De romp zorgt voor stabilisatie voor bewegen, bukken, tillen, draaien, trekken, duwen etc. Daarnaast beschermt je romp het centraal zenuwstelsel en de interne organen. Tevens ondersteunt hij de organen en de bloedcirculatie. Een goede romp ondersteunt ook de pompfunctie van het hart en de bloedcirculatie door de organen bij bewegen. Een goed ontwikkelde romp is dus erg belangrijk.

Vanuit mijn achtergrond als fitness-instructeur, fanatiek fietser en instructeur van full-body workouts (b.v. bootcamp, Body Pump, GRIT), ken ik de voordelen van een sterke romp, zowel voor de fanatieke sporter als voor mensen die weinig bewegen. Deze voordelen wil ik hier graag met jou delen.

Oefeningen voor een sterke romp

Om je romp te versterken beschrijf ik hieronder zeven oefeningen. Al deze oefeningen samen kosten je ongeveer 10 minuten , maar ik raad je aan om met één of twee oefeningen te beginnen en dit langzaam uit te breiden over een aantal weken. Probeer deze oefeningen drie keer per week uit te voeren , met steeds minimaal één dag ertussen.

Oefening 1: Power bridge

Uitvoering: Ga op je rug liggen, buig je knieën en zet je voeten vlakbij je billen. Je handen liggen langs je lichaam met je handpalmen naar de grond toe. In één soepele beweging knijp je je billen samen, til je heupen van de grond en duw vanuit je hielen zodat je bovenbenen in het verlengde van je bovenlichaam komen te staan. Je tenen komen hierbij nét van de grond. Houd deze houding 2 sec. vast. Terwijl je tenen net los blijven van de grond, laat je je billen weer zakken tot nét boven de grond. Herhaal deze hele beweging 20 keer.

Welke spieren train je hier mee? Heupbuigers, bilspieren, lage rug

Oefening 2: heupen strekken

Uitvoering: Ga op je heupen en buik op een stabiliteitsbal(*) liggen. Zet je handen op de grond, recht onder je schouders. Strek je benen, waarbij je tenen op de grond blijven. Houd je rug recht en je schouderbladen naar elkaar toe gedrukt. Til beide benen op maar houd ze gestrekt. Probeer of je ze ietsje hoger kan optillen dan je heupen. Houd dit 2 sec. vast. Herhaal deze hele beweging 20 keer.

Welke spieren train je hier mee? Lage rug, achterkant bovenbenen, bilspieren

(*) Heb je geen stabiliteitsbal, gebruik dan een stoel zonder armleuningen of een kruk en leg er een kussen erop.

Oefening 3: plank

Uitvoering: Ga languit op je buik op de grond liggen en zet je ellebogen recht onder je schouders. Je onderarmen en handen zijn op de grond. Til je heupen van de grond en houd daarbij je rug recht en buikspieren aangespannen. Je rust nu dus alleen op je onderarmen en tenen. Probeer dit 1 minuut vast te houden.

Welke spieren train je hier mee? Horizontale buikspier, hoge en lage rug

Alternatief Is deze oefening te zwaar, dan kun je de eerste paar weken met je knieën op de grond steunen i.p.v. met je tenen.

Oefening 4: zijwaartse plank

Uitvoering: Ga op je linkerzij liggen met je linker elleboog onder je schouder. Je linker onderarm wijst naar voren. Zet je rechtervoet op je linkervoet en strek je rechterarm de lucht in. In één vloeiende beweging til je je heupen op zodat je hele rechterkant één rechte lijn volgt, vanaf je schouder tot aan je voet. Laat vervolgens je heupen zakken tot ca. 5 cm boven de grond en til ze daarna weer op. Herhaal deze op- en neergaande beweging van je heupen 10 – 15 keer. Daarna herhaal je alles voor je andere zij.

Welke spieren train je hier mee? Horizontale en schuine buikspieren

Alternatief Is deze oefening te zwaar, dan kun je de eerste paar weken met je knieën op de grond steunen i.p.v. met je voeten. Je onderbenen wijzen dan naar achteren.

Oefening 5: schaar

Uitvoering: Ga op je rug liggen met de benen gestrekt. Schuif je handen, met de handpalm naar beneden, onder je lage rug. Houd je ellebogen los van de grond en trek je navel in richting de grond. Til je schouders van de grond en kijk recht omhoog. Til nu je voeten 10 cm van de grond en schaar ze: rechter- over linkerbeen, daarna linker- over rechterbeen. Bouw dit op tot je dit zo’n 50 – 100 keer kunt herhalen.

Welke spieren train je hier mee? Horizontale buikspier, heupbuigers, dijen

Oefening 6: katapult

Uitvoering: Ga zitten met de knieën licht gebogen. Duw je hielen in de grond. Strek je armen vooruit, op schouder hoogte, met de handpalmen naar elkaar toe gedraaid. Houd je rug recht en kijk omhoog. Adem één keer diep in en uit. Terwijl je rustig inademt laat je bovenlichaam langzaam in 5 sec. naar de grond zakken. Als je op de grond ligt zijn je armen boven je hoofd. In één snelle, soepele beweging kom je weer terug naar de zithouding, waarbij je snel uitademt en je armen actief naar voren ‘gooit’. Herhaal deze neer- en opgaande beweging 20 keer.

Welke spieren train je hier mee? De hele romp

Oefening 7: boot

Uitvoering: Ga zitten, zet je handen lichtjes achter je op de grond. Ga vervolgens met je bovenlichaam schuin achterover hangen. Houd je benen gestrekt en bij elkaar. Til je benen van de grond en strek tegelijk beide armen naar voren, op schouderhoogte. De hoek tussen je bovenbenen en bovenlichaam is ongeveer 90 graden. Span je buikspieren goed aan. Probeer deze houding ca. 60 sec. aan te houden.

Welke spieren train je hier mee? Horizontale buikspier, lage rug

Ga nu aan de slag

Komen deze oefeningen je onbekend voor? Dan is dat des te meer reden om ermee aan de slag te gaan! Nogmaals, probeer deze oefeningen (of een paar ervan) drie keer per week te herhalen. Het kost je max. 10 minuten per keer, een meer dan waardevolle investering! Je zult zien dat je na een paar weken al merkbaar resultaat voelt.

Motivatie nodig

Met onze gratis helpen wij je om, in 30 dagen en slechts een paar minuten per dag , een sterkere romp te krijgen en daarmee o.a. rugklachten te verminderen!

LEES MEER >>>
Fit Fun

Isolatie.com

Amer 16

5422 VR, Gemert

Tel: 0031 (0)492 – 36 47 83

Fax: 0031 (0)492 – 36 75 07

Nike Air Max 90 Schoenens Ultra Flyknit Vrouwen EjRTdVH0

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Dakisolatie

Over ons